© SWEET BRAZIL – subalansuoto skonio kava, pasižyminti žemu rūgštingumu. Intensyvus, ilgai išliekantis poskonis, kuriame išryškėjantis riešutų, juodojo šokolado bei džiovintų vaisių natos vilios paskanauti saldžia Brazilijos saule dar kartą.
COFFEE CRUISE © SANTOS – 100% arabika, pasižyminti žemu rūgštingumu. Subalansuoto skonio mylėtojus SANTOS kava džiugina šokolado ir vaisių natomis bei maloniai saldžiu karamelės aromatu. Tai kava, kurioje dominuoja švelnios natos, leidžiančios pajusti sodrų kavos skonį bei užuosti jos aromatą.
Nikaragvos gamtos turtai puoselėja neįtikėtino skonio kavą, kuria galite mėgautis ir jūs. Lengvas vaisinis poskonis žaidžia su kakavai būdingu kartumu, o medaus saldumas suteikia visumai dermę. Pirmas Nicaragua kavos gurkšnis leis pajusti karamelines natas persipynusias su gaiviu citrinų, mandarinų poskoniu, kurį papildo abrikoso vaisinis saldumas. Glotni, kreminė puta byloja apie intensyvų kavos skonį. Švelniai pasklindantis aromatas leidžia pajusti šildančią karamelę. Viską vainikuoja šokolado aitrumo ir saldumo derinys.
COFFEE CRUISE © COLOMBIA – tai viena iš populiariausių kavų mūsų asortimente. Švelnios karamelinės natos persipynusios su šokoladiniu kartumu, kurį papildo brandžių vyšnių rūgštumas. Skonių harmonija viename kavos puodelyje, taip taikliausiai apibūdintume Colombia kavą. Išskirtinumo jai suteikia salyklo kartumas, idealiai tinkantis su klevų sirupas atskleidžia Columbia geriausias skonines savybes. Tai kava, kuri atkeliavusi iš skirtinga gamta ir klimatu pasižyminčios Kolumbijos, turinčios idealias sąlygas net kelis kartus per metus kavos gurmanus lepinti nauju derliumi. Įvertinkite kokybę ir šviežumą.
COFFEE CRUISE © PANAMA – puikiai paruoštame Panamos kavos puodelyje susitinka švelnus juodojo šokolado kartumas ir brandžios vyšnios gaiva, o šią viliojančią skonių harmoniją apgaubia saldus iriso poskonis bei rafinuotas karamelės aromatas. Tai itin aukštos kokybės kava, pasižyminti neprilygstamu charakteriu ir skoniu.
COFFEE CRUISE © KENYA – Kenijos kava, auginama turtingame vulkaniniame dirvožemyje, yra laikoma viena aukščiausios kokybės kavos rūšių pasaulyje. Aukštuose kalnų šlaituose lėtai augančios Kenijos kavos pupelės turi daugiau laiko išsiugdyti turtingą skonį, kuris talpina gilų, vyną primenantį vaisišką rūgštingumą ir rafinuotą juodųjų serbentų bei aviečių saldumą, subtiliai papildytą citrinų natomis.
COFFEE CRUISE © GUATEMALA – tolimojoje Guatemaloje subrendusios kavos pupelės pasižymi juodajam šokoladui priskiriamu kartumu, kurį subtiliai papildo karamelinis saldumas. Vaisinės prinokusių juodųjų gervuogių natos suteikia lengvos rūgštelės, padedančios dar geriau atsiskleisti skonių visumai. Šiai kavai parinktas vidutinis skrudinimas leidžia pajusti saldaus medaus aromatą, maloniai kutenantį uoslę ir kviečiantį antram kvapniam puodeliui.
COFFEE CRUISE © EL SALVADOR – Centrinės Amerikos regione esantis El Salvadoras Pasaulyje yra žinomas dėl savo ypatingos meilės kavai. Šiame regione augančiose kavos pupelėse dominuoja razinoms būdingas vos jaučiamas kartumas, kurį papildo klevų sirupo natos. Ši kompozicija leidžia mėgautis intensyvia, emocinga, subalansuoto skonio kava. Vaisiškumo kavai suteikia sultinga vyšnia, o įkvėpus aromato pajusite vynuogių laukuose tvyrantį karštį.
COFFEE CRUISE © ETHIOPIA – turtingas dirvožemis, kuris toks svarbus kavamedžiams, Etiopijos kavai suteikia rūgštumo, primenančio laukinių uogų skonį. Ragaujant šią kavą, jaučiasi spanguolių stiprumas, duodantis skonių visumai balansą. Vaisiškas natas papildo gervuogės, kurios savyje talpina visą vasaros karštį. Saldžios tamsios uogos, duodančios kavai pretenzingumo, bylojančios apie jų tolimą kilmę.
COFFEE CRUISE © INDIA – iš gamtos lobiais garsėjančios Indijos Karnatakos regiono atkeliavusi kava džiugina savo išskirtiniu skoniu. Joje dera prieskonių kartumas, kurį atskleidžia kardamono, gvazdikėlių ir muskato natos. O subtilaus saldumo suteikia salyklas, persipynęs su džiovintų vaisių poskoniu. Kreminė tekstūra vilioja kvapniam kavos puodeliui, kurios aromatą padeda atskleisti tamsus skrudinimas.
Natūraliai skinama ir paruošiama eksportavimui Peru kava džiugina savo skoninėmis savybėmis. Savyje turinti švelnų, malonų migdolų kartumą, kuris papildytas karamelės saldumu ir vos jaučiamu riešutų poskoniu, ji stebina lengvumu ir subtilumu. Uogų vaisiškumas vos juntamas, o maloni rūgštelė skatina paragauti dar vieną gurkšnį, lėtai mėgautis ir niekur neskubėti. Tai subalansuoto aromato vidutinio skrudinimo kava, kurios aromate juntamos žolelės ir gėlės, neatskiriamos nuo Peru pievų ir laukų.
COFFEE CRUISE © PAPUA NEW GUINEA – tai kava, kuri nuo pat pirmojo gurkšnio pateikia malonių netikėtumų. Laukinės gamtos išaugintos kavos pupelės pasitinka delikačiu imbiero kartumu, suteikiančiu energijos ir skaidrinančiu mintis. Prie imbiero derantis medus įneša saldumo, kurį papildo lengvas, malonus džiovintų slyvų bei razinų skonis. Išskirtinis, skiriamasis šios kavos bruožas – obuolių vyno poskonis. Išsiskirianti intensyviomis natomis Papua New Guinea supažindina su kitokiais skoniais ir aromatais
Pradėkime kelionę po laukinę Tanzaniją nuo tiršto ir kvapnaus iš jos atkeliavusios kavos puodelio. Ne tik skonis, bet ir kvapas bei kavos kremiškumas rodo, kad ji kilusi iš Rytinės Afrikos, kur tropinis oras leidžia neskubiai, tingiai subręsti kavos pupelėms. Tanzanija savyje talpina citrusinį gaivų rūgštumą, prie jo derantį šokolado saldumą, kuris turi ir kartumo užuominų. Skoniui pikantiškumo priduoda vanilės nata.
Subalansuoto skonio kava, pasižyminti saldžiu ir kompleksišku charakteriu. Harmoningas persikų, irisų ir figų poskonis sukuria unikalų malonumą, kurį norėsite patirti dar ir dar kartą. Honduro kava yra neabejotinai viena iš aukščiausios kokybės kavos rūšių. Ją ypatingai vertina kavos mėgėjai dėl savo išskirtinio skonio ir aromato, kurį sukuria unikalus regiono mikroklimatas.
Dievinantiems kavą, bet vengiantiems kofeino, išskirtinai jums, mielieji, – Guatemala decaf. Kava, kurioje nėra kofeino, išsiskirianti grūdų kartumu, kuris maloniai sumišęs su irisų saldumu. Ši subtili dermė užbaigiama džiovintų vaisių nata. Kremiška puta žada malonias akimirkas mėgaujantis kavos be kofeino puodeliu.
Tamsus ir paslaptingas šydas, gaubiantis MAESTRO espresso kavos puodelį, slepia išskirtinį skonių derinį. Tamsaus šokolado kartumas susilieja su melasos saldumu, kuris nekantriai laukia ištrūkti ir atiduoti visą save.
Tolimųjų rytų Robusta bei trijų skirtingų žemynų Arabica pupelių kombinacija dovanoja subtilų intensyvumą bei įvairių skonių paletę, prasidedančia šokolado saldumu, pereinančiu į skrudintų riešutų vaisiškumą ir užsibaigiančiu melasos glazūra.
Kartusis šokoladas, susimaišęs su švelniu kakavos saldumu bei vaisiškumo suteikiančiu skrudintu riešutu dovanoja tobulo skonio LEVANTE kavos pupeles. Itin tvirtos ir sirupiškos konsistencijos kava su crema puta suteikia nepakartojamą skonių kelionę į Tolimuosius Rytus bei Vidurio Ameriką.
Pietų Amerikos kaitros ir Tolimųjų Rytų kultūros pripildytas GRECO kavos puodelis nukelia į dar neatrastą skonių kelionę. Ilgai ąžuolo statinėse brandinto viskio kartumas bei švelnus deginto cukraus poskonis – tobulas derinys, kai norisi kažko subtilaus, intensyvaus bei išraiškingo. Džiovintų slyvų vaisiškumas kavai suteikia gaivos bei paslaptingumo prieskonių.
Stiprios Robusta bei aromatingos Arabica pupelės čia susilieja į vieną ir dovanoja tikrą skonių fiestą. Karčiojo šokolado natomis pripildyta Arabica suteikia kavai intensyvų poskonį, o karamelės užuominos šokoladui duoda papildomo saldumo. Gerdami šią kavą Jūs patirsite viską – nuo lengvo riešuto vaisiškumo, susiliejusio su maloniu saldėsiu, iki juos pakeitusio juodojo šokolado kartumo kreminėje putoje.